Monday, June 13, 2011

Hari Sukan

yuhuuu....

hari sukan PTG akan tiba ujung minggu nih.....de pelbagai kategori dan aku hanye join netball ngan karom...karom tuh pun juz sbgai pgurus pasukan sajer sbab sy tidak berbakat dlm bidang itu...hehe....

aku rase last aku join hari sukan zaman skola dulu kot..hehe...dan utk makluman aku tak berminat okeh bab2 bersukan nih...dulu2 aku suke berjoging atas katil jer...haha..but this time aku kena gak join..sbb diwajibkan...buat plak ujg minggu dr jumaat till ahad nih..buat plak kat kuantan...so aku sgt la stress...sian kt anak aku...ujg minggu pun x dpt spent time memain n belajar bersame die...sian jugak kt tuan syed besar sbb uk kesekian kali nye kena jadik mr.mama...

adoiyaiiii...still x wat decision samada mahu bermalam di sana atau berulang dr umah...klu bermalam,sian plak nk tinggal si kecik tuh smpi 3 hari...klu berulang,sian plak kt tuan syed besar,kena anta -amik aku smpi 3 ari berturut...penin aku penin...susahnye nk wat pilihan...

2 comments:

srikandi said...

better stay sana kot..huhuhu..
err, ko umah ape. aku kaler ijau..heheh

moonchild said...

erm...aku cdg nk tido hotel jer.tp xleh claim la plak.hampeh tul...huhu

aku plak kaler oren...ntah nape sejak keje nih,klu bab2 kaler aku sure dpt team oren tmasuk la batch PTD nye kaler...huhu....

*notakaki:ko men sukam pe?renang berirama?hikhik

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner