Monday, October 24, 2011

WEEKEND UPDATES

~15 OKTOBER 2011~

kami ke kuala gandah,lanchang: tema gi tengok elephant



anak manja ayah..asyik nak berdukung jer...

gerun tengok elephant in live...

comei kan? sian gajah2 kat cni...de yg cacat sbb terpijak jerat pemburu..ade yg kisah anak terbuang..muahaha...same jer cam manusia zaman nih..buat anak pandai,tapi jaga anak tanak..:-p

kat cni actually de mcm2 xtvt..leh naik gajah....(x naik sbb en.syed takut..:-p)
leh suap2 gajah makan...( x wat gak sbb geli tgk ujung belalai die cam berair2 jer...huhu)
leh mandi-manda ngan gajah....ko nak? aku of kos lar tanak...ko ingat gajah tuh wangi ker?skali die booboo time mandi tuh,mampus...hahaha

tu jer xtvt ari sabtu...ahad?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
~ 16 Oktober 2011 ~

kami dalam belang-belangan pulak..hikhikhik

hariz mmg slalu over bile dpt gi jalan2...




posing ala artis...haktuiiiiii...

nih baru posing ibu mithali...hehe

tu jer...isnin sampai jumaat seterusnye = gi ofis wat keje sampai beku....sekian.


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

~23 OKTOBER 2011~

hai...saye bear...

see ostrich...sgt2 aktif..i like....

hariz pun excited giler...sore die jer dengar kt situ...hahaha



deer pun ader jugak....

hariz takut..hahaha

cari binatang tersembunyi...sape dapat teka,aku kiss sekali,nak?hehehe

binatang-binatang lain banyak lagi cam snake pelbagai jenis, crocodile, bird bermacam kaler, monkey dan lain2 lar..tapi aku tak larat lar ek nak amik gambar...panas siot...berpeluh2 aku berjalan...name jer mini zoo..tapi punye lar luas..letih aku...

tapi aku suke sbab free eh sbab hariz suke..hehe

so sila lar ek beramai-ramai datang ke mini zoo teruntum,kuantan nih...menarik,tertarik dan de boom...

sekian sajer cite ari minggu kami...

tata...


***next weekend, aku kan ke seremban..5 ari tu wei...kerinduaan lar jawabnye nanti...:-(




6 comments:

.: pn yazlynn :. said...

nor... bestnya dapat jln2 tgk animal ngan anak. hehe dak2 mmg suka tmpt cmni kan. dan paling suka korang outing same color bju... nice

.: pn yazlynn :. said...

nor... bestnya dapat jln2 tgk animal ngan anak. hehe dak2 mmg suka tmpt cmni kan. dan paling suka korang outing same color bju... nice

.: pn yazlynn :. said...

nor... bestnya dapat jln2 tgk animal ngan anak. hehe dak2 mmg suka tmpt cmni kan. dan paling suka korang outing same color bju... nice

.: pn yazlynn :. said...

nor... bestnya dapat jln2 tgk animal ngan anak. hehe dak2 mmg suka tmpt cmni kan. dan paling suka korang outing same color bju... nice

.: pn yazlynn :. said...

nor... bestnya dapat jln2 tgk animal ngan anak. hehe dak2 mmg suka tmpt cmni kan. dan paling suka korang outing same color bju... nice

Moonchild said...

memang best kak..teruja jer si hariz nih tgk animal..tp penat n panas..huhu

baju same kaler?of kos..tu tema wajib tiap kali kuar jejalan..hehe...

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner