Monday, October 4, 2010

itu tanda2 cemburu kah?

adakah soalan itu ditanya kerana dikau cemburu padaku?

walaupun nada suaramu biasa sajer namun seolah2 ada berbau cemburu di situ....

walaupun dalam senda gurau dikau berkata-kata...tetapi seperti kedengaran sedikit sumbang di ujung tawamu itu...

biarpun dikau pamer wajah selamber jer ketika berbicara namun.....seperti ada riak cemburu di matamu.....

benarkah dikau cemburu? atau ianya hanya andaian aku sahaja?

andai benar dikau cemburu di atas sikap ku itu, ku pohon sejuta kemaafan darimu sayang....tiada niat langsung di hati aku untuk membuat dikau tersinggung mahupun terasa ati...

dia hanya lah kawan sepejabat aku sahaja...tiada beza atau lebih hatta seinci pun berbanding rakan2 sepejabat yg lain...

benar...die sering menjadikan aku kaunter pertanyaan die...even sekecik2 perkara pun ditanya juge pd aku yg x sepandai mane nih pun....

benar juge....die ada telefon/mesej aku di ari cuti...malah aritu di malam ari...tapi sumenye hanyalah kerana urusan rasmi...tiada sebarang agenda tersembunyi pun...

die lebih muda dr aku...lebih junior dr aku di pejabat ini...malah sudah beristeri pun...dan semestinye KAU JAUH LEBIH BAIK DARI DIE......

JADI....

jangan dikau curiga wahai sayangku...

hilangkan la rase cemburu di ati mu itu....

buangkan segala prasangka itu...

KERANA....

aku CINTA pada mu seorang sahaja...di dunia & di akhirat...

hanya kamu yang terbaik dan terhebat di mata & hati aku dari dulu,kini dan selamanya...

tiada siapa dapat mengambil tempat kamu di dalam hati ku....

percayalah yg kami x serapat mane pun...(itu cume hasutan syaitan yg cube merosakkan hubungan kite)

remember, u're my superhero....my ensemboy and.....my life....(can't live without my 2 ensemboy - Halim Hilmy & Hariz Hilmy)

smoga Allah memberkati dan memelihara rumahtangga kita selamanya......


" YOU ARE THE ONE & ONLY "


nota tangan :1) b mintak maaf dr ujg rmbut hingga ujg kaki ek abg...
2) trust me that no such things between me & him...
3) mmmuahhhhhhhhhhhhhhhh...hubby, i do love u so much...


nota kaki: hey u, plz go away from me & my family!!!!




3 comments:

srikandi said...

erkkk...apakah???...

cool syed, ur beloved wife are the most loyal gurl i ever know...


note: aku penah sembang dgn wancu psal PERCAYA..and aku cakap ko adalah org yg aku percaya walau ape pun terjadi;-D.

i wish u n family live happily ever after

moonchild said...

tu la...aku pn cam x caye..tp bile dh beberape kali die melawak camtuh,aku mule rase yg die terasa kot..(ker aku jer yg perasan?...hehe)

note:ko pun org yg paling aku pcaye..smpi sgup suh ko besarkkan hariz klu aku x pjg umo time tuh..(syhhh..rahsia besar nih.hikhik..)

tp cemburu tandanya syg kan?

srikandi said...

aah..die jeles tanda sayang la tu..

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner