Sunday, December 12, 2010

Anak Manja ayah....

Baby Hariz kesayangan aku sorang nih memang la anak manja ayah die...
nak tau sebab2nye...

i) time tido mlm,sure carik tiak ayah die...nak juge die menyempit2 kt tgh2 katil tuh..klu aku alihkan die ke tepi, sure die akan sedar n stat nangih tanda protes...then bile aku letak smula die kt tgh2=dekat tiak ayah die,otomatik die kn diam n tido smula...cam de suis jer...

ii)klu ayah die bgn jer,sure die akan bangun gak...walaupun mate die ngantuk sgt2 tp stil die akan berusaha tuk bangun gak...geram tul...

iii) takleh la klu ayah die marah die skit..trus jer nangih..plg tak tahan,siap mengigau2 lg time tido klu ayah marah die waktu malam...klu aku marah?ade la die nangih 3 saat..then buat smula perkara2 yg mdatangkan kemarahan aku tuh...x takut lgsg die kat aku yg garang cam singa nih...

iv)tak leh dengar ayah die stat kete lgsg..klu time tido trus bgn..klu tgh main trus gedik nk gi kt kete...sedangkan...klu traktor lalu skalipun depan umah nih,die leh relax jer tido cam xde bunyi pape..pelik kan..

v) mempunyai minat yg same ngan ayah die...obses ngan kete dan komputer...

dan.....muke die pun sebijik muke ayah die time ayah die kecik2 dulu...(sedangkan time br lahir dulu ikut muke aku yg cun nih..skrg plak dh berubah ikut muke ayah die..musykil2...)

*note: yg geramnye time die lapar..takde plak die kejut ayah die suh bgn wat susu memalam..huhu....

3 comments:

srikandi said...

macam mane tak manja ngan ayah die..dah mak die asyik busy je...huhu

teruTERUbozu said...

ehhhh...awat aku tgk gelap je?font kaler sama ngan b/ground kaler.....sama2 itam...

ke my lappy yg prob?aku tpaksa highlight kan sume font,baru dpt baca...=(

moonchild said...

srikandi:wei...ko jgn la ckp camtu..sedih aku tau...aku bkn sengaja memBZ kan diri.tp tu kan tuntutan keje..SYMP..huhu


teru:eh..yeke?lappy ko hang kot..cube ko try buka smula nanti..hehe

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner