Sunday, December 19, 2010

cameron highland....


Actually aku kne gi cameron nih selaku wakil pengerusi puspanita daerah Maran...last minit die tak leh join lawatan persahabatan tuh..so tetibe jer aku plak kene ganti..ikutkan hati memang aku tanak gi..tp die kan isteri bos aku..so aku turutkan juga la..memandangkan event tuh ujung minggu = waktu bersama keluarga..maka aku bodek la en syed supaya join aku...dan of course bodekan aku tu menjadi..(thanz hubby..mmuahh..)

so sampai kami ke cameron highland...lawan2 persahabtan jap petang tuh...malam gi dinner...ko tau,puspanita kan sume pompuan..rupe2nye sume makcik2 tua nih boleh tahan juge ek bile suruh berkaraoke..siap2 joget2 cam lupe diri jer aku tgk...senak2 perut aku ketawa..haha...dan paling menyampah bile diorg paksa aku nyanyi..(jgn harap okeh...aku mmg x sporting orgnye..hahaha)

biel x berjaya suh aku nyanyi..diorg suh aku joget plak...memandangkan aku malas nk jatuhkan air muke die(die dtg jemput kt tepi kerusi aku)...aku gi la jugak..goyang kiri skit..kanan skit...pastu aku pun gi duduk smula..hehe...

pastu..nextday..round2 bersama family tercinta..

note:aku x amik pun gmbr time xtvt puspanita tuh sbb aku kan terpakse..so x de mood nk bergambar..biar diorg jer amik gmbr aku..haha...

aku amik gmbr ngan org yg aku suke jer...so thiz my latest pic...hehe....

three of us....


shopink moping jap....nyum2..lazat tul strawberi coklat...

giant strawberi....


again...three of us.....


my 2 ensemboys.....luv them so much...

1 comments:

srikandi said...

nak strawberry

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner