Saturday, April 23, 2011

juz u n me...:-P

Jeng...jeng...jeng....


kalau betoi ko sayang aku cube teka gamabr nih time bile?hehe...
dimana ade ko...kt situ ade aku...chewah....

bergaya sakan konon semata2 nk gi KOLUMPO...(bak kate ella time tuh...hahaha)


miss u so much dear...miss all the moment we spent together.....ko terharu x? sile nangis skarang..hikhikhik

note: cik teru...i'd tried my best carik gambar kite together gether versi softcopy..tp x jumpe...so sori...jgn mrajuk ek...:-)

9 comments:

srikandi said...

satu kat bilek ella (tp yg pasti kat pahang)
dua kat bilek ko (shah alam)
tiga masa aku sebuk ikut budak kelas ko g balok (eh betui ke eja mcm tu)
empat masa lawatan ke kl..hahah dlm bas kan??

dan aku memang terharu.

p/s:teringat mase kat s.alam bile kite tak sama course. semua org bile jmpe aku tnye mana nor?...hahahaha..semua org pelik =)

moonchild said...

weh...mane aci jawapan camtu...aku bukan nk name tempat la...aku nak time tuh kite melawa2 nak gi mane...hehe...(gedik x?haha)

note:tp apesal org jumpe aku x tanye pun mane are?hahaha...juz joking..de jer org tanye soalan camtu pd aku sbenarnye....:-p

srikandi said...

hahah..tak igt ahh yg tu. maybe pegi psar mlm and satu lagi tu pergi 3 serangkai lah kot =)

teruTERUbozu said...

owwhhhhh....baru aku fhm ape mksd komen kat fb tuh....ape maksud 3 serangkai?
ermmm...moonchild,aku tak marah..tak merajuk pun....tapi sedey!bkn sbb aku takde time tu...koz aku tau even ms kita hang out together (bertiga2) tak sebanyak ko+are tapi tetap ada kan? but why kite tak penah bergambo byk2?aishhhhh!rasa mcm rugi dowh!

tp stil the memory still ada...(^^)
yg tu aku bersyukur sgt2...hekhekhek...kite kan BFF!hahahahahh

moonchild said...

srikandi:ko mmg la pelupa...gmbr 1st,kite nak gi test mlm okeh...gmbr 2nd,yep..kite nk gi 3 serangkai...hehe

teruterubozu:time tuh sbb kite xde hp berkamera kot..hikhik..n 3 serangkai means, kompleks PKNS,sacc mall ngan pe lagi satu ek lupe la...masalam ker?

teruTERUbozu said...

yup....so true...
kamera pun kdg ada kdg takde...
kamera digital pun tadek kan?
kesian btol zaman kite dulu...

teruTERUbozu said...

erkk....3serangkai=sacc+alam sentral+plaza masalam??2 tu logik la...tp plaza masalam uhhhh jauh nye...siap kene tukar bas lagi tuh...

moonchild said...

bukan masalam lar...aku nk ckp alam sentral sbenarnye..lupe name die..tau ade alam2 jer...hahaha...

3 serangkai=PKNS,SACC + alam sentral...

still remember saat 1st time kitorg sampai situ...siap nak naik teksi dr pkns ke sacc mal....haha..lawak2...

srikandi said...

moonchild, mujur susan halang kita nak naik taxi time tu, kalo tak malu seumur hidup!!..hahahaa

cik teru, betui tu kita byak gak hangout bertiga tp gmbar tak de =)

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner