Monday, March 5, 2012

sakit kepala

me sakit kepala sangat2...rase nye sejak preggy ni memang kerap sgt sakit kepala...sian en.syed kena buli sbb asyik lar kena paksa picitkan kepala me..then weekend baru nih kena plak gatal2 mata doplohpatjam...tak tau la penangan resdung ker contact lens tuh....dr pagi me asyik la tenyeh2 bijik mate nih..huhu...then, trus insaf,gi kedai spek wat spek baru...nak relax kan mata dr menggunakan contact lens jap...pakai spek baru nih plak, pun sakit kepala makin la menyerang..maybe sebab power dah bertambah + silau dah smakin kronik, jadi mata nih still x balance lagi la kot dengan otak me nih lalu mengakibatkan sakit kepala yang berpanjangan...mandi pun tak ilang...tido pun tak ilang...huhu..ubat jer me tak makan sbb preggy kan..kalau leh,tanak la makan ubat yg mcm2 sgt...erm....................really hope yang sakit kepala ni akan ilang secepat mungkin...:-(

me kan singa...bile sakit kepala lagi lar cepat mengamuk....kekadang me tau en,syed pun penat jugak dah seharian keje kt ofis, balik umah nak rest tp me plak asyik paksa suh picitkan kepala me...:-(

1 comments:

.: mama lynn :. said...

biasa la pembawakan. en syed da tentu2 paham macam mana sifat pembawak bby ni. semoga sehat selalu .... jaga bby tu bebaik & jangan lasak2

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner