Friday, May 4, 2012

all in one

salam....banyak sangat nak cite tapi mase sangat lah suntuk....so kite wat all in one jer lar ek..no pic jugak sbb nih n3 express..huhu

1) aku dan baby kecik:
- baru nih check up still tak hepi..bayangkan dlm 1 week, berat aku naik 2kg..unbelieveable?believe it!!! aku pun terkejut..misi apetah lagi..maka mcm2 lar andaian misi yg menakutkan aku kuar...takut twin la, takut de ketumbuhan lar..takut kencing manis..takut ke sawan dan lain-lain lagi...akibat nye aku dijemput melawat klinik selang sehari untuk kesekian kali nyer..urin n BP test again...sebab takut dgn ugutan misi tuh, aku gi private klinik wat scan..alhamdulillah, sumenye nampak normal dan baik-baik sajer...syukur...smoga kandungan ini sihat dan sempurna lar hendaknya...amin....

2) aku dan kerjaya:
- keje kat ofis okeh jer..berjalan cam biasa cuma attendance aku tak bape cantik lar sbab slalu cuti sakit n slalu kuar gi klinik memanjang...huhu....weekend nih ade family day anjuran ofis kat Duta Village Kuantan...theme arabian gitu...hajat hati nak bagi hariz masuk pertandingan pakaian beragam kanak-kanak tapi baju nyer aku tak cari-cari pun lagi..huhu....lagi satu, bos aku mengada tetiba tanak sign plak covering letter pertukaran aku sedangkan surat mintak tukar tuh die dah sign sokong aritu...geram tul lar....

3) aku dan hariz:
- sangat suke melayan hariz skarang sbab die dah petah berkata-kata...siap pandai bodek aku lagi..hehe...masih manja dan kekadang mengada jugak...ibu sayang abang hariz sangat-sangat...muahhhh

4) aku dan en.syed:
- Alhamdulillah semuanya baik-baik saja....i love u so much dear...mmuahhhhhhh

5) aku dan family ipoh:
- last balik ujung bulan 3 aritu...gotong-royong bersih kan umah pusaka arwah mak yang telah dirosakkan oleh penyewa tak guna..umah dan macam zoo jer aku tengok time mula-mula sampai...now dah rupa rumah smula..hehe...hopefully penyewa baru nanti lebih berhemah lar hendaknya...sempat jugak gi berpicnic kat sg.kelah waterpark...:-)

6) aku dan family tganu:
- baru jer balik tganu time cuti labor day baru nih...cuti panjang la katakan..sronok jugak sbab bawak adik-adik gi picnic kat air terjun sekayu....:-) aku kan sangat suka bab-bab mandi-manda nih.so kat sekayu memang best jugak mandi sbab air sejuk giler...tapi aku berendam sekejap jer sbb sian kat hariz yang mengigil2...kat tganu takde waterpark...kesian kan?hikhik....

ok lar..tu jer untuk arini...smoga kami sekeluarga diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa dilindungi Allah s.w.t.  amin...

2 comments:

lynn kamarul said...

entri padat. ape pun semoga nor ceria2 selalu. hehe awk mintk posting mana ni nor ? skrg kat maran r ipoh eh

skyjuice said...

tganu byk air terjun and pantai yg cantik tau...
kalo buat waterpark pon xlaku sbb kene byr... huhu...

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner