Wednesday, April 28, 2010

aku x paham....tulun...

aku betoi2 x paham knape aku xleh komen kat post org len...org len komen kt post aku and aku leh jer reply...tp aku xleh komen kt post org len...musykil...musykil...anyone help me plz....x best r cenggini..

7 comments:

teruTERUbozu said...

adakah blog fren ko tu status private @ comment required to be approved by tuan pny blog?
hahahhaha....aku pun tak terer dowh.....saje myibuk nk komen...

srikandi.nur said...

kalo blog aku takde halangan..huhu..aku tak pasti plak kalo xboleh tu.almaklm lah aku ni pun lbih kurg buta IT jgak le..hehe..xpe try harder moonchild..CUBE JAYA!

teruTERUbozu said...

yak yak yak...cube jaya...cube smpai berjaya...kalau tak berjaya,cube jaya lagi....[bape kali mau cube dan jaya daaaaaa]

srikandi said...

kehkehkeh..mtk tolong pd yg pakar :-D

moonchild said...

owh...aku pun x sure..rasenye bkn private...
buat srikandi..sudah lame aku tidak menggunakan perkataan "cube jaya" itu...huhu...kerana....aku sudah letih mencube tp ttp x berjaya........

srikandi said...

ceh...kalo dah cube jaya tu lepas cube make sure berjaya..hehe..ape kate ko cube lagi...lalalalalala...

moonchild said...

dah berjaye pun...magic happen thiz morning...hikhik

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner