Monday, April 26, 2010

shopping time..........

Smalam ari yang indah bagi aku...sbabnye sharian aku mengabiskan mase dengan bershopping di Megamall,kuantan...
Best sgt sbab dlm skelip mate jer duit aku gaji aku dan nak abih..
Excited sgt pilih brg2 untuk baby boy kesayangan aku yg sorang tuh...die pun cam tau2 aku tgh shopping brgn die,so dia baik jer..tak mragam pun..slalunye klu aku gi shopping brg dapur ke..brg aku ker sure x aman punye dengan kerenah die yg macam2 tuh...hehehe..
so arini aku masuk keje ngan mood yg sgt baik...dan aku pun bekerja la dengan tekunnye...hahaha

17 comments:

srikandi said...

eiii..sronoknye org tu shopping..huhu...aku tgah dlm mood berjimat cermat, x merasa nk shopping..huhu..

moonchild said...

u xde mood nak bershopping-mopping nih sbab dah puas bshopping kat melaka dulu kan...aku dah lame x bebelanja sesuka ati cam smalam tuh tau..haha..puas ati aku wlupun mau ujg bln nti gigit jari....huhu

teruTERUbozu said...

sonoknye....sob sob sob*jeles coz xleh wat camtu*

moonchild said...

pesal lak teruterubozu tak leh wat gak camtu ek srikandi?rasenye die lg byk duit dr kite kan...srikandi kan..hehe

srikandi said...

aku pun rase die paling byk duit...haha...
saje je tu die sorok takut kite mintak..

teruTERUbozu said...

mmg la....kalau aku ckp aku ada duit juta2,musti korang nk mintak dari aku plak nnt...hahahahhaah

[sonok korang pakat kenakan aku eik....]

srikandi said...

teruTERUbozu: jgn kupik...kehkeh
moonchild: die jeles la tu kite bergabung tenaga...

moonchild said...

srikandi:yeay...kite mmg gandingan yg mantap

teruterubozu:kupit la...kupit... x bek tau..klu x nak blanje aku,bg sejuta kat anak aku pun jadi la...aku jd pemegang amanah..hikhik

teruTERUbozu said...

kalau aku bagi sejuta kat anak ko...pemegang amanah tu msti lah AKU...hakhakhakssss....
Srikandi:since dulu lagi aku manade kupit...

note::ingt lagi eik korang makna 'kupit' tu?

srikandi said...

teruTERUbozu, kalo ko bg sejuta kat ank moonchild..aku jd pemegang amanah bersama..ahaks..dpt 50% pun jadiklah...lalalala.

srikandi said...

teruTERUbozu, aku igat lg kupit tu..lalalalalalala...

moonchild said...

teruterubozu & srikandi:aku kan ibu nye..sudah pastinye aku adalah pemegang amanah yg plg layak &sah...hehe

teruterubozu:mesti la ingat makne kupit tuh...ko yg perkenalkan pd kami..

* emboh x emboh tuh pun aku still ingat...hahaha

srikandi said...

haha..moonchild, td aku nak tulis gak emboh xemboh tu tp takut slah eja..sekali ko main hentam jeh...lalalala..

note: yg tu aku paling tu...

srikandi said...

*note: itu yg aku paling ingat (emboh x emboh)

typo seh

moonchild said...

haha...ejaan x penting sbab bkn pekse BM..yg penting sebutan nye kne betoi...hikhik

teruTERUbozu said...

aikkk...camne aku bley terlepas ketapi ni??bile ms korang jwb aku pny soklan??
bukan emboh lorr....tak mboh....n xde istilah mboh okay???

note::mboh [tp pronounce as em-boh]
hahhahha....nak jugak komplen psl ejaan...=))

moonchild said...

eh sal pe lak xde perkataan emboh tuh..kalau tak nak same erti ngan tak emboh...maka nak maksudnye emboh la...kan srikandi kan...hikhikhik

note:aku BM mmg x bape nak lulus dulu...kuang3x

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner