Thursday, May 20, 2010

AKU adalah AKU....

aku adalah aku...dari dulu hingga kini aku memang macam nih...aku x reti nak bermulut manis...nak puji2 bos..nak bodek2 bos...nak cite2 n heboh2kan keje pe yg telah aku wat..dan len2 lg yg seangkatan dgnnye...
dr dulu lagi aku mmg bukan jenis yg volunteer2 diri..klu bos suruh,aku wat la..klu bos suh ko,ko wat la...wat pe suh aku plak..ko yg gatai volunteer diri cam hebat sgt,pastu kt blakang suh aku plak yg wat..kt blakang mcm2 plak alasan ko..bile aku kate aku x dpt nk tolong,ko kate plak aku payah nak bagi komitmen...ko mmg siot tau...menyakitkan hati...tambah myakitkan bile ko asyik nak tegakkan benang yg basah...bengong...

5 comments:

srikandi said...

kalo org macam tu satu je aku nk cakap..."CIS, BEDEBAH!

igt kite ni kuli die agaknye. kalo hang xleh buat, buat care xleh buat.bukan belagak hang tau semua...(emosi sbb kat cni pun ade bersifat camtu)

Anonymous said...

aku plak nk kata:WAt The Hell?!

(tak berapa emosi sbb kat tmpt aku keje takde yg pe'el lagu tu...maybe sbb aku tak keje under big organisation kut..)
tapi aku faham perasaan ko..sbb penah jadi time bljr dulu...
sabar nooo.....=P

moonchild said...

ntah la..aku rs aku slalu ditindas sejak msuk alam pkerjaan nih...dulu time study,ne de org brani tindas aku...huhu

srikandi said...

btui..btui..btui..
dlu2 org nk tgur aku pun takut..huhu..
skang ni depa mengada2 + kurg ajar dgn aku..

note: berani depa buli kita kan??

moonchild said...

tau xpe..malas nak layan org camtuh..kang aku kuarkan smula muka angkuh aku yg dulu,baru diorg tau..huhu...

are..rindu gile nk lepak ngan ko..ngan susan...ngan ella..ngan eida...cam dulu2...bestkan...

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner