Tuesday, July 13, 2010

aku ada...kerna kau ada....


1) my hubby...
rasenye aku x leh idup klu alim xde...aku nih nmpk jer strong tp realitinye aku hanya la insan biase yg punye byk kelemahan...idup aku terlalu byk bergantung pd alim...klu dulu aku leh selesaikan sendiri sume mslh aku tp kini tidak lg...de jer masalah,aku cite kt alim n then suh alim pikirkan cara penyelesaian nye tuk aku..walaupun kekdg aku rase idea die x bernas lgsg tp ok la dr aku yg xde idea nih...hehe...klu org tanye nape aku syg sgt kt die..serius aku sendiri x tau knape aku syg kn die...yg aku tahu aku bahagia bile die ade bersame2 aku...aku suke bile die kutuk2 aku...aku suke bile tgk die wat muke or aksi2 karut tuh...dan mcm2 lg..aku senang melayani kerenah die wlupun kekdg stress gak sbenarnye...payah klu nk cr pasangan yg sempurna dr segala sudut..jd memadai la dengan mensyukuri apa yg kite ada...asam garam yg ditempuhi,aku mohon smoga die senantiase ada di samping aku hingga ke akhir hayat aku..

2) my son....
aku slalu rs x percaya yg aku sudah pun memiliki seorang anak..anak yg aku kandung n lahir dr rahim aku sendiri...(x sedo diri)..hehe...aku tahu aku x mampu jd ibu yg terbaik di dunia nih cume aku akan cube lakukan sebaik yg mungkin demi kebaikan anak aku...wlupun kekdg aku stress melayan keletah die tp sbenarnye aku bahagia memiliki die...syukur kepada Allah kerana menganugerahkan aku harta yg tak ternilai ini..smoga anak aku jd manusia yg berguna n hambaMu yg soleh...Amin..

3) my kaklong..kakngah..n kakchick...(abah juge)
kaklong aku yg dh ibarat mak aku...sentiase melindungi aku dr segala aspek..wlupun slalu membebel tp aku tau kaklong sgt syg kn aku....kakngah..wlupun jauh,rajin kol aku smate tuk tanye khabar kami sekeluarag (padahal patut aku yg kne kol die) kakchik,yg slalu bg tips...n slalu tau rahsia aku...klu soalan2 pelik n sulit,aku kn tanye kt kakchik..sbb die sgt sempoi n steady...dan abah...sentiase sanggup tlg aku dlm ape jua keadaan....

4) my frenz...(srikandi...teru2bozu...susan...ella....adikbradik...)
dan kawan2 aku yg sgt memahami aku..thanx to all my bestfren for alwiz being there for me...walaupun skrg aku x punye byk masa lg tuk bersantai2 n lepak2 ngan korang tp korang sentiase di hati aku...aku slalu rindukan saat2 kite bergelak besar sesame...

terima kasih semua...kerana mengajar saya erti cinta, rindu, kasih dan sayang yg sbenar...saya sgt sayangkan anda...

2 comments:

srikandi said...

aku sayang ko jugak (apesal aku sebak nih)

nota kaki: dlm list my frenz tu name aku no.1(bangga2)

moonchild said...

are sebak?tu tandanye ko dh smakin dewasa..kehkehkeh...

nota kaki:yezza..sbb kite kn same tp x serupe..sesame sombong...sesame x byk kwn...sesame pandai n cantik...DAN yg pasti ko la satu2nye kwn aku yg x yah nk merajuk2 n nk pujuk2...sendiri2 phm sudah..kan?kan?

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner