Friday, July 9, 2010

picnic time....

memandang tahap stress aku dah smakin meningkat aritu...en asben pun bawak la kami sekeluarga pergi mereleasekan tensen...picnic di Port dickson...sronok sgt...dapat la menenangkan diri sambil menikmati keindahan alam ciptaan Tuhan Yang Esa..













bunyi ombak yang menghempas pantai...
deruan angin sepoi2 bahasa....sungguh mengasyikkan...

sambil melayan keletah si kecik aku yg asyik nk men pasir jer kejenye... :-)



kalau dulu aku slalu heran nape bile family kami gi picnic jer, mesti kaklong tanak mandi..hanye kami yg akan bersuka ria di dalam air..kaklong hanye memerhati dr jauh...TAPI skarang bile aku dh jd ibu,aku pun same gak...aku tak mandi...aku lebih senang memerhati gelagat mereka dr jauh..knape?sbb aku rase tanggungjawab tuh pada aku skrg nih...kene jaga brg2..siapkan makanan...siapkan si kecik tuh sbb sian die kesejukan..dan len2 lg...











Namun aku tetap gembire...best nye gi picnic... tenkiu hubby...:-)








































4 comments:

srikandi said...

giler best tgok korang..

note:biler aku nak kawen ni...hahahaha..

moonchild said...

mmg la best kawin...tp de jer kekdg2 aku rs cam nk kembali ke zmn bujang...leh berpoya2...haha...

notakaki:ko kawin la cepat..suh jer mak ko carikkan..

srikandi said...

biasenye aku perhatikan:
keluarga bahagia=bestnye kawen tapi kalo nmpak yg macam terkongkong=tkutnye nk kawen

nota kaki: mak aku pun takut nk tolong carikkan..haha..

moonchild said...

ala..sbelum ko kawin tuh,ko wat syarat awal2..kau mahukan kebebasan..hikhik...

note:mak ko takut nk carikkan sbb ko nye piawaian tinggi sgt...ne jumpe kt kuala klu camtuh..kne carik kt pjaya gak...

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner