Friday, January 7, 2011

KSN tuhhhhhhhhhhhh....

Arini dalam sejarah...

Y.BHG.Tan Sri Mohd Sidek B. Hj. Hassan datang ofis aku......apa yg hebat sgt? of course aku rase sgt2 bangga dan bertuah kan sbab dpt tgk die live in concert tuh...perghhh....kelu tak terkate bile die tegur kami tadi..huhu...(padahal org kt putrajaya sure sikit pun x heran kan...hikhik....)

KSN..org no.1 dlm perkhidmatan awam...org yg gred plg tinggi dlm perkhidmatan awam malaysia dtg ker ofis aku yg buruk nih..jauh di pedalaman plak tuh...tambah2 plak skarang musim ujan...plan n hias cantik2 pun akhirnye sumenye basah lenjun...haha...tapi xpe...aku tetap bangga...apa yg aku bangga2 kan? aku bangga sbab Tan Sri KSN masih sudi tersenyum manis ketika majlis berlangsung...

bangga...sungguh aku bangga....hope seluruh warga Maran turut berbangga hari ni...tenkiu KSN kerana sudi menjengah kami di kampung ini....


note:agak2 ade x gambar aku kuar tv arini?hahahah...........

7 comments:

srikandi said...

wei..aku siap meeting ngan KSN..hahaha

Anonymous said...

wahhh, hebat tu kalau dapat jumpa KSN ni, mesti pemunya blog ni org kuat gomen ni di daerah maran

srikandi said...

die mmg org penting ;)

moonchild said...

srikandi:aku dh agak dh sure org2 putrajaya x herannye....

*KSN jumpe korang marah2....KSN jumpe aku senyum2 jer...hahaha...

moonchild said...

anonymous:sy hanye servant sahajer..hikhik

teruTERUbozu said...

pesal aku xtau sape KSN tuh?hahahha
nmpk sgt aku ni bkn civil servant cam korang kan?huhuhuhuh

moonchild said...

cik teru..KSN means Ketua Setiausaha Negara, sama ertinye ngan orang no.1 gomen and the highest gred in civil services...hehe...

so kedatangan die adalah lebih mengerunkan dr kedatangan PM sbb PM xleh pecat kami(abis kuat pun leh komplen jer..hehe) tapi die adalah sebaliknye...huhu

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner