Wednesday, August 3, 2011

JIWA KACAU

ntah nape sejak dua menjak nih aku slalu tak sedap hati...
rase macam ade something wrong jer....bak kate orang perak, libang libu jer ati aku nih...
tapi aku x tahu kenape..nape ek?ade sesuatu kah yang terjadi?atau de sesuatu yang aku tak tahu?berita baik ker berita buruk ker?tentang diri aku ker?keluarga aku ker?kerjaya aku?anak aku?laki aku?atau teman-teman ku?

arghhhh...jiwa kacau betoi.....nak wat keje pun tak tenang...

3 comments:

srikandi said...

kalau ade problem nk share ngan aku, just gimme a call.
i'm all ears!

ALL ABOUT ME said...

me sad....malu la nak cite...

srikandi said...

alah macam le baru kenai aku dua hari.

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner