Thursday, January 5, 2012

haaihhhh

haaiihhhh.....pelik lar manusia nih...

dulu, ko kepingin sangat nak dok kerusi aku kan....sume aku wat salah..klu ko yg duduk kerusi tuh sure perfect giler babi kan!ptuihh. ( tapi aku tgk smpi la nih tunggang-langgang gak..siap lg teruk dr zmn aku ade..)

skarang ko dah dapat pun duduk kerusi aku tuh...aku duduk lar plak kat kerusi lame ko nih...aik,baru aku nak masuk zon selesa skit, bontot ko panas pulak lagi ek? mengeletik jer doplohpatjam kejenye...tingin nak balik kerusi lame ek?

aku x paham lar wei...ko nih kenape sbenarnye? aku kalau turutkan rase ati,memang aku maki jer tapi aku kan mendengar kate bos..big bos ari2 pesan,kite kena respect kat senior kite...die betul ke salah ke no.2...yang penting die senior...tu bos aku la kate..so aku turutkan saje..aku diam jer lar...

pelik bin ajaib tu lar...

nih taun 2012 dah wei...pe salah aku wat pembaharuan skit kat unit aku?lagipun aku ketua kan..sukati aku lar nak wat camne kt unit aku..yg ko susah ati sangat kenape?sebab aku x ikut dah pe yang ko tetapkan sejak dahulu kala? aku cemoihhh lar wei.....aku cemoiiiihhhhh tgk anak buah aku yg merangkap bestfren ko tu doplohpatjam asyik ilang sbb gi borak ngan ko...so aku wat job rotation biar taun nih die kurang skit bab missing in action tuh, tau tak?

bos pun satu,kate nak wat reshuffle staff, nape x wat2 lagi?aku x sbr nk tgu bestfren ko blah...sbb pas die blah, takyah lar ko jengul2 kan muke ko kat unit aku tiap-tiap ari dah...huhu...ko angkut jer die duduk kat unit ko, leh ko borak ngan die doplohpatjam...keje unit aku tak stuck..ati aku pun tak sakit...mata aku pun selamat dr pandangan yg menjengkelkan...

ko rase kenape die suke menyibuk hal aku..hal unit aku?

aku syak lar kan...die dengki ngan aku la...msti die rase tergugat tengok prestasi cemerlang aku nih kan? muahahahaha....

1 comments:

.: mama lynn :. said...

heheh macam2 cerita kan

pape pun.. akak da tag awk tau

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner