Wednesday, January 11, 2012

kecik ati

tetibe jer hati aku mengecik time dengar cite tuh....

erm, mcm lar aku nih tak berfungsi dok kt cni kn...almaklum lar, aku kn budak baru..mane reti sume mende..jadi bile ade ape-ape masalah, nak wat pe bincang ngan aku, ye dak? baik la panggil org bwhan aku trus dr tanye kt aku yg x pandai nih...

angkut org bwhan aku gi jumpe bos, bincangkan masalah tuh...sedangkan aku ade jer tertongok dok dlm bilik aku nih..agak-agak ape bos aku pikir ek?

aku kecik ati....tapi patut ker hati aku mengecik? dah terang-terang perangai die camtu n die memang tak suke kat aku, pesal aku nak kecik ati hah? lantak lar kan....tapi hati aku nih kecik jugak..maybe sbab aku rase bertanggungjawab kat keje aku...ade probs, kite bincang la sesame..at least bagitau la aku..jangan la wat aku nih cam tak wujud jer kat cni...hurmmm...ntah la....wahai hati, tolong lar jangan mengecik bole? kang bile ko mengecik, secara otomatiknye mate aku nih pun nak berair...:-(

1 comments:

.: mama lynn :. said...

heheh tp nor mmg da sedia kecik kan.. jgn stress k dear. abaikan je org camtu. xpe la even dia buat nor camtu tp nor pun kena take action supaya dia takkan buat nor camtu lg..

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner