Monday, January 2, 2012

Happy Birthday to Hariz

 30 Disember 2011 = 5 Safar 1433H adalah hari ulangtahun kelahiran hariz yang ke 2....alhamdulillah, sempena birthday kali nih kami berjaya arrange kan BBQ party untuk die...so let's get thru the pic okeh?

birthday boy di pagi hari

cupcake tema upin ipin
perisa coklat buttercream - sangat lazat tau..gambar tuh pun leh makan jugak..hihihi

dark choc + white choc tema name H.A.R.I.Z.
aku suh wat sebaris sbenarnye tapi org tu ckp x muat plastik...huhu...seb bek sedap..:-)

coklat cheese cake..tema umur 2 tahun
atasnye jalan raye + kete kecik2..comei kan?aku suke sgt
even billboard nih pun leh makan tau! sedap sgt...

en.syed yg gigih bakar ayam utk pare tetamu jemputan..thanx dear..

acara potong kek nak mule dah

sgt susah okeh sbb budak2 nh jap kang sorang nak amik kete tuh..jap lagi sorang nak pegang ladybug kt kek tuh..huhu...tapi sempat jugak lar nyanyi2 lagu hepi bday to u n tiup lilin..hehe

ibu yg over...huhu

birthday present adalah basikal kaler gold...

dan

aku ader gak sediakan goodies bag untuk sume jemputan yang datang..ala simple jer...takat buh kopok + apollo+sumi+lollypop...hehe...gambar?aku lupe nak snap..hahaha

x banyak pun gambar yg aku amik aritu sbabnye aku malu....haha....aku malu lar kat staff aku yg datang....:-p


akhirkata

aku ucapkan terima kasih buat sume yang sudi hadir pada majlis tuh..tak lupe juga terima kasih tak terhingga buat pengasuh anak aku yg sporting...

buat hariz sayang, semoga adik terus membesar dengan sihat dan kuat..smoga menjadi smakin cerdik dari hari ke hari dan menjadi manusia yang berguna di masa hadapan...terima kasih kerana menceriakan hari-hari yang ibu dan ayah lalui..kehadiran adik merupakan anugerah terindah buat kami dan kami sangat sayangkan adik...semoga adik sentiasa dilindungi dan diberkati oleh Allah S.W.T...amin


~happy family~













2 comments:

.: mama lynn :. said...

bestnyer.... hehe bila la akak nk celebrate anak sendiri kan.. tgk hariz happy jer

Moonchild said...

sabar la kak aj..mane tau taun nih rezeki akak pulak..nor doakan smoga akak cepat2 dapat baby..:-)

 

MOONCHILDLIFE. Design By: SkinCorner